FANTASTISCHE AANBIEDING IN ZUID AFRIKA


TUSSEN WORCESTER EN CERES, het fruit en wijngebied in de "Boland" te koop in privé natuur reservaat:

 • Mooi, vierkant, goed geisoleerd houten huis (ontwerp Rustic Homes) met zwembad op ruim 1 hectare grond.
  Grote woonkamer met open haard.
  Open keuken met veel kastruimte en wasmachine, gasfornuis en koelkast met grote vriezer.
  Twee slaapkamers ieder met eigen douche met gasgeysers en toilet.
  Satelite schotel.
  Bijna rondom het hele huis een brede overdekte veranda met adembenemend uitzicht.
  Mogelijkheid voor het bouwen van 3e slaapkamer en een garage. (of garage met 3e slaapkamer)

  Prijs € 175.000 k.k.   -   Klik hier voor foto's • Leuk houten huisje op palen (ook ontwerp Rustic Homes) voor 2 personen.
  Goed geisoleerd met 1 slaapkamer, douche/toilet, woonruimte met open keuken, grote schuifdeuren met veranda's aan beide kanten.
  Ook hier veel mogelijkheden tot uitbreiding en de aanleg van een zwembad.
  Oppervlakte ruim 7000 vierkante meter met houten schuur. (ook Rustic Homes)

  Prijs € 80.000 k.k. • Ca.5500 vierkante meter grond met uitzicht op de Bainskloof (plot 12)

  Prijs € 35.000 k.k.   -   Klik hier voor foto's • Ca.4600 vierkante meter grond met 360 graden uitzicht en waarvan één kant grenst aan natuurgebied waar niet gebouwd mag worden (plot 14)

  Prijs € 42.500 k.k.   -   Klik hier voor foto

 • Dit is het laatste gebied in deze omgeving waar zulke grote stukken grond aan personen wordt verkocht, dat maakt het zo uniek. Zowel de huizen als de stukken grond behoren tot een privé natuurgebied van ca. 104 hectare (DE 4e LIEFDE). Op het terrein komen 24 huizen. Iedere eigenaar van een plot wordt automatisch eigenaar van de resterende ca 80 hectare grond.
  Dit zijn de laatste twee stukken grond die nog geen eigenaar hebben. Iedere eigenaar heeft zoveel grond dat het huis van de buren zeker niet in de weg staat. Integendeel het is in de avond best leuk om de lichtjes in de verte te zien branden van je buren. Overigens zijn dat (leuke) Nederlanders, Denen, Zuidafrikanen en Engelsen. Allemaal natuurliefhebbers en rustzoekers die genieten van de prachtige omgeving. Er zijn bouwregels: er mogen Rustic Homes huizen gebouwd worden maar ook stenen huizen zoals aangegeven wordt in de "Home owner rules". Er is een Vereniging van Eigenaren die jaarlijks bij elkaar komt. De contributie bedraagt 10.000 RAND (ongeveer 900 Euro) per jaar. Daarvan wordt de beheerder betaald,`zijn auto, de tractor en alle materialen die nodig zijn voor het onderhoud van het natuurreservaat. Er is water(eigen bron met het lekkerste water dat er is) en electriciteit (ondergrondse kabels)

  Wegens omstandigheden kunnen de huizen en de stukken grond ook in 1 koop voor een speciale prijs worden verkocht van € 320.000 k.k.

  Om de sfeer te proeven van dit unieke gebied wordt aanbevolen daar op z'n minst een weekje te gaan zitten. Huis no 1, de Fish-Eagle is te huur, de prijs wordt van de koopsom afgetrokken.

  Inlichtingen:

  E-mail Tineke